Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
Dé site met alle klushuizen!

Meest gestelde vragen

Klaaromteklussen.nl is een landelijk platform waar professionele verkopers hun kluswoningen kunnen doorplaatsen. Je vindt hier woningen welke te renoveren zijn of (nieuwbouw)woningen welke casco worden opgeleverd. Zie: over ons

Klaaromteklussen.nl is een landelijke website en biedt namens makelaars en ontwikkelaars, woningen door het hele land aan. Voor het huidige aanbod, kun je kijken op onze kaart. Zie: zoek op kaart

De contactgegevens van de verkoper kun je terugvinden bij elke woning. Je kunt klikken op contact om de contactgegevens te kunnen zien. Ook is het mogelijk om je gegevens achter te laten bij de betreffende woning en dan wordt er contact met jou opgenomen.

Ja, je kunt je gratis aanmelden op onze website via het kopje 'gratis inschrijven'. Zo krijg je voortaan het nieuwste aanbod binnen jouw woonwensen per e-mail opgestuurd.

Dit gebeurd helaas steeds vaker. Je grijpt net mis, of die leuke woning wordt zo druk bezocht dat er flink boven de vraagprijs wordt geboden. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen. Wij kunnen je in contact brengen met een goede aankoopmakelaar. Ook bieden wij regelmatig woningen 'voor de markt uit' aan. Dit zijn woningen die nog niet officieel in de verkoop zijn, omdat deze nog in ontwikkeling zijn. Wil je hier meer over weten of zou je graag een vrijblijvende afspraak willen maken, neem dan contact op met ons kantoor via info@klaaromteklussen.nl.

De prijs die je kunt besteden aan het kopen van een woning is erg belangrijk om van tevoren te regelen. Hiervoor kun je een vrijblijvend gesprek voeren met een hypotheekadviseur. Wij kunnen je in contact brengen met een goede hypotheekadviseur uit jouw regio. Neem hiervoor contact op via info@klaaromteklussen.nl.

Laat een bericht achter...