Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
Dé site met alle klushuizen!

Omschrijving

Wij bieden een mooi en ruim appartement aan in de Glitterstraat met een groot balkon op het zuiden! Doordat de woning in het laatse gebouw ligt, heb je vanaf het balkon een geweldig uitzicht! 

In de wijk Nieuw Grunder bieden wij dit ruime 3-kamerappartement van circa 88 m² aan. Enerzijds biedt de omgeving alle rust en ontspanning door de vele parken, bossen, plassen en sportcomplexen. Anderzijds kun je heerlijk winkelen en uitgaan in de nabije omgeving. Villa Arena, Pathé Arena, Ziggodome, Ikea en de Amsterdamse Poort zijn op loopafstand. Scholen, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn nabij. Het complex is voorzien van een parkeergarage. 

Indeling: 
De woning is gelegen op de 6e verdieping en is bereikbaar met een lift. 
Entree, hal, separaat toilet met fontein, ruime berging voorzien van c.v. installatie en wasmachineaansluiting. Heerlijk lichte woonkamer voorzien van open keuken en met toegang tot het balkon. Dit ruime balkon is op het zuiden gelegen. Er zijn twee slaapkamers en een badkamer voorzien van douche en wastafel. 
In de parkeergarage (te bereiken met de lift) vind je de parkeerplaats. De parkeergarage ligt onder het complex en heeft automatische deuren. 

Kenmerken: 
- Er is een zelfbewoningsclausule van toepassing, koper dient de woning zelf te gaan bewonen 
- Voormalig huurwoning 
- Bouwjaar omstreeks: 2007 
- Dubbel glas 
- Verwarming en warm water voorziening Cv-ketel (2007) 
- Erfpachtcanon is afgekocht t/m 30 april 2056 
- Servicekosten 126,38 
- Vaste projectnotaris Actus Notariaat 
- Oplevering kan spoedig 

Wil je bezichtigen: Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 uur tot 19:00 uur. Op deze dagen zijn we telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur. Bezichtigen is mogelijk tijdens kantoortijden (9:00-19:00 uur) en na kantoortijden, dus ook 's avonds en in het weekend. Bel ons kantoor voor een afspraak! 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren je een deskundige makelaar in te schakelen die jou begeleidt bij het aankoopproces. Indien je specifieke wensen hebt omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je je volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. 

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Glitterstraat 244
Stad Amsterdam
Wijk Nieuw Grunder
Ligging In woonwijk
Aan water
Aan park
Vrij uitzicht
In bosrijke omgeving
Woningtype Appartement
Bouwjaar 2001-2010
Woonoppervlakte 88m2
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Balkon ja
Parkeerplaats ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar FRIS Woningmakelaars Amsterdam
E-mailadres amsterdam@fris.nl
Telefoonnummer 020 - 301 77 15