Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
Dé site met alle klushuizen!

Omschrijving

OPEN HUIS: loop vrijblijvend binnen! 
- Woensdag 28 augustus 2019 tussen 16.00 uur en 17.00 uur of 
- Donderdag 29 augustus tussen 10.00 en 11.00 uur. 

Deze heerlijke benedenwoning met twee slaapkamers heeft uitzicht op groen. De woning is voorzien van nieuw sanitair, casco keuken en twee separate bergingen. 

Omgeving 
Het appartement ligt in een parkachtige omgeving met veel groen en waterpartijen. Het heeft een zeer gunstige ligging, in de omgeving zijn alle voorzieningen aanwezig. Het winkelcentrum Boven ’t Y ligt op loopafstand, tevens is winkelcentrum Waterlandplein heel dichtbij. De bereikbaarheid is uitstekend: op loopafstand zijn er diverse busverbindingen en de halte van de Noord-Zuid lijn! Binnen vijf minuten is de ring A10 bereikbaar en voor de auto zijn er voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden beschikbaar. Voor bewoners is een parkeervergunning mogelijk. 

Het appartement is gelegen in blok G van het Plan van Gool, waarbij alle appartementen vrij uitzicht hebben over water en groen. Het Plan van Gool is in de jaren 60 ontworpen onder de architectuur van architect van Gool waarbij de gebouwen een unieke mix van galerij- en portiekflats zijn geworden. Het complex is grondig gerenoveerd waarbij het huidige ontwerp zoveel mogelijk in stand wordt gehouden. Onder andere zijn alle puien vervangen en is een nieuw verwarmingssysteem geplaatst. 

Indeling 
Het appartement is bereikbaar via een portiek welke toegang geeft tot slechts twee appartementen. Vanuit de portiek heeft u toegang tot voordeur van de woning en de eigen berging. De meterkast is op de gemeenschappelijke hal gelegen. Entree/ hal met vernieuwd toilet, inpandige bergruimte en toegang tot alle vertrekken. Woonkamer met toegang tot het terras en de keuken welke aan de voorzijde is gelegen. De keuken is casco en naar eigen smaak in te delen. Twee slaapkamers beide met toegang tot het terras. Vanaf het terras is uitzicht op groen. Vernieuwde badkamer voorzien van douche, wastafel en aansluiting voor wasmachine. 

Kenmerken 
• Bouwjaar 1969; 
• Woonoppervlakte circa 70 m²; 
• Oplevering in overleg (kan snel); 
• Verwarming middels blokverwarming; 
• Warm water via centrale voorzieningen; 
• De woning is voorzien van dubbele beglazing; 
• Het transport gaat via Lubbers en Dijk notarissen te Amsterdam; 
• De servicekosten bedragen € 121,76 per maand; 
• De erfpachtcanon is afgekocht tot 15 november 2063; 
• Er is een anti-speculatiebeding van toepassing; 
• Verkoop voor eigen bewoning als zijnde hoofdverblijf, hiervoor wordt in de koopakte een clausule met kettingbeding opgenomen; 
• Verkoper beschikt t.a.v. het verkochte over een energieprestatie certificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit energieprestatie gebouwen. 

Voorrang aan doorstromers 
Woont u nu in een huurwoning van Eigen Haard en wilt u van Eigen Haard een woning kopen? Dan krijgt u voorrang op andere belangstellenden. U krijgt deze voorrang omdat de huurwoning die u achterlaat, beschikbaar komt voor een andere woningzoekende die voldoet aan de toewijzingscriteria voor de woning. Meer informatie over doorstromen 

Disclaimer 
De getoonde informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van beschikbare gegevens, maar kan afwijken van de werkelijke situatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Het Laagt 272
Stad Amsterdam
Wijk Buikslotermeer
Ligging In woonwijk
Aan park
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1969
Woonoppervlakte 70m2
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Brockhoff Makelaars
E-mailadres info@brockhoff.nl
Telefoonnummer 020-5437373