Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
Dé site met alle klushuizen!

Omschrijving

OPEN HUIS 

U bent van harte welkom om deze woning vrijblijvend te komen bezichtigen op: 

- Dinsdag 10 december tussen 16.00 en 17.00 uur of 

- Donderdag 12 december tussen 9.00 en 10.00 uur. 

Royaal en licht VIER-KAMER APPARTEMENT gelegen op de 3e verdieping van een appartementencomplex in Amsterdam Noord. Het appartement is voorzien van een nieuw keukenblok, maar liefst drie slaapkamers en een balkon aan de voorzijde en achterzijde. Zowel op de begane grond als op de zolderverdieping (4e verdieping) is er de beschikking over een eigen bergruimte. 

Omgeving 

Het appartement is gelegen in Amsterdam Noord met vele voorzieningen in de directe omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u gebruik maken van het winkelcentrum Buikslotermeerplein. Daarnaast is ook het winkelcentrum “Waterlandplein” erg dicht bij de woning gelegen en daar vindt u een grote diversiteit aan winkels. Amsterdam Centraal is gelegen op 10 minuten fietsafstand en bereikbaar via verschillende pontjes. Ook zijn er veel directe busverbindingen, die u zeer snel naar de binnenstad van Amsterdam brengen. De eindhalte van de Noord-Zuidlijn is op 4 minuten fietsafstand. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10 en er is voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw. Met al deze voorzieningen nabij is er tevens veel groen, water en diverse parken in de omgeving. 

Indeling 

Begane grond: gemeenschappelijke afgesloten entree met brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de bergingen. 
Derde verdieping: via de trap komt u op de gezamenlijke verdiepingshal welke toegang geeft tot twee appartementen. De meterkast bevindt zich buiten het appartement. Entree tot de woning met ruime hal welke toegang geeft tot de vertrekken. De woonkamer is heerlijk licht en geeft middels een schuifdeur toegang tot het eerste, op het oosten gelegen, balkon. Het appartement beschikt over drie slaapkamers. Twee slaapkamers van goed formaat zijn aan de achterzijde gelegen. De derde slaapkamers is gelegen aan de voorzijde en toegankelijk via de woonkamer. De keuken is voorzien van een nieuw keukenblok. In de keuken is de c.v. ketel gesitueerd en de aansluiting ten behoeve van de wasmachine. De keuken geeft toegang tot het tweede balkon en de badkamer. De badkamer is voorzien van wastafel en douche. Het toilet is separaat in de woning aanwezig en voorzien van een fontein. 
Vierde verdieping: hier bevinden zich de zolderbergingen voor de zeven appartementen. 

Kenmerken 
• Verwarming en warm water via c.v. ketel (Intergas, bouwjaar 2012); 
• Bouwjaar 1965; 
• Woonoppervlakte ca 74 m², 
• De woning is voorzien van dubbele beglazing 
• De erfpachtcanon is afgekocht tot 31 oktober 2054; 
• De servicekosten bedragen € 141,21 per maand; 
• Het transport gaat via projectnotaris Lubbers en Dijk te Amsterdam; 
• In de koopakte worden diverse clausules opgenomen. De makelaar informeert u hierover graag en stuurt u 
graag alle relevante stukken toe; 
• Verkoper beschikt t.a.v. het verkochte over een energieprestatie certificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit energieprestatie gebouwen. 

Voorrang aan doorstromers 

Woont u nu in een huurwoning van Eigen Haard en wilt u van Eigen Haard een woning kopen? Dan krijgt u voorrang op andere belangstellenden. U krijgt deze voorrang omdat de huurwoning die u achterlaat, beschikbaar komt voor een andere woningzoekende die voldoet aan de toewijzingscriteria voor de woning. Meer informatie over doorstromen vindt u op onze website 

De getoonde informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van beschikbare gegevens, maar kan afwijken van de werkelijke situatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Werengouw 407
Stad Amsterdam
Wijk Waterlandpleinbuurt
Ligging In woonwijk
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1965
Woonoppervlakte 74m2
Energielabel E
Kamers 4
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Brockhoff Makelaars
E-mailadres info@brockhoff.nl
Telefoonnummer 020-5437373