Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
Dé site met alle klushuizen!

Omschrijving

Een unieke kans om een voormalige ontvangstruimte te transformeren tot een heerlijke of potentieel zelfs 2 heerlijke benedenwoningen met een zonnige tuin op het Zuiden in het geliefde Duinoord. Deze grote parterre van ruim 185 m2 heeft zeer veel potentieel en is onderdeel van actieve Verenigingen van Eigenaars.

De Galvanistraat dankt zijn naam aan de Italiaanse arts Luigi Galvani (1737-1798). De straat ligt in het rustige deel van Duinoord, tussen de Suezkade, Laan van Meerdervoort en Groot Hertoginnelaan. Dit deel van de wijk wordt gekenmerkt door prachtige architectuur uit het begin van de 20e eeuw en bestaat uit verschillende soorten appartementen. Alleenstaanden en stellen uit diverse leeftijdscategorieën en gezinnen wonen hier met veel plezier bij elkaar. De wijk ligt uiterst gunstig met in de buurt gezellige winkelstraten zoals de Reinkenstraat, Frederik Hendriklaan en de Fahrenheitstraat en diverse scholen, voor basis- en voortgezet onderwijs. Daarnaast zijn er diverse internationale scholen in de omgeving.
Het strand is op de fiets eenvoudig te bereiken en ook het Centrum is goed aan te rijden op de fiets. Openbaar vervoer stopt in de omgeving met RandstadRail lijn 3, lijn 11 en buslijn 21, waardoor het Centrum, treinstations Den Haag Centraal en Hollands Spoor en het strand bij Scheveningen per OV prima bereikbaar zijn. De doorgaande wegen zijn via de Centrumring goed aan te rijden. Een heerlijke woonwijk op een rustige, maar toch gunstig centrale locatie.

Indeling (zie voor de maatvoering de plattegronden bij brochure):
Op het moment heeft het pand 1 toegangsdeur aan de Galvanistraat. Bij binnenkomst is er een tochtportaal met de meterkast, gevolgd door een lange gang met open garderobe en toegang tot alle vertrekken. Er is zijn twee separate toiletten met fonteintje en een aparte berging. Aan de achterzijde van het pand liggen 2 grote ontvangstruimten, waarbij beide toegang hebben tot de grote zonnige achtertuin op het Zuiden. Daarnaast heeft de rechter ruimte een open verbinding met een keuken met een U-vormig keukenblok met onder- en bovenkasten. Tenslotte is er nog een aparte spreekkamer. De unieke oppervlakte en indeling van het pand bieden vele indelings- en gebruiksmogelijkheden en het is bouwkundig mogelijk om het pand te transformeren tot 1 bijzonder riante of 2 nog steeds riante benedenwoningen met meerdere slaapkamers.

Kernelementen:
Gebruiksoppervlakte: 189 m2, waarvan 4 m2 inpandige berging;
Gelegen op eigen grond;
Twee keer het 1/3e aandeel in actieve VvE's;
De totale VvE bijdrage bedraagt: € 195,-;
Centrale verwarming middels warmtepompen;
Conform het bestemmingsplan is de bestemming ter plaatse "Wonen";
Gezien de feitelijke situatie worden in de NVM-koopovereenkomst de lokaal gebruikelijke materialen- en "as is, where is" artikelen opgenomen;
Aanvaarding is, indien gewenst, op korte termijn mogelijk;

Interesse in dit unieke object op een heerlijke woonlocatie? Neem je eigen NVM-aankoopmakelaar mee!

Deze informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons kantoor wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Galvanistraat 84 -94
Stad Den Haag
Wijk Duinoord
Ligging In woonwijk
Aan rustige weg
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1927
Woonoppervlakte 185m2
Kamers 4
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Tuin Ja, achtertuin
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Stokman Van Duren NVM makelaars-taxateurs
E-mailadres info@stokmanvanduren.nl
Telefoonnummer 070-4271200