Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
Dé site met alle klushuizen!

Omschrijving

Uniek en zeer ruim object, verscholen gelegen in het hart van het Regentessekwartier in Den Haag: nu in gebruik als evenementenlocatie, maar binnen het bestemmingsplan is er de mogelijkheid om deze om te zetten naar een woonbestemming: wát een huis heb je dan!

DE BUURT:
Gelegen in het zeer populaire Regentessekwartier, om de hoek van het Regentesseplein. Het staat hier bekend om de vele winkels, cafés en barretjes. Ook andere bekende en gezellige straten zoals de Weimarstraat, de Laan van Meerdervoort, de Thomsonlaan en de Fahrenheitstraat zijn in de buurt. Dus naast de lokale winkels, zijn ook alle grote supermarkten in de directe omgeving. Op een minuutje loopafstand ben je op het sportterrein 'de Verademing".
Ook de bereikbaarheid is prima: niet alleen is het strand op fietsafstand, maar ook met het OV is er een goed verbinding: tra,s 3, 11 en 12 stoppen in de buurt en via de Laan van Meerdervoort-Javastraat zijn de A4 en A12 ook makkelijk bereikt.

HET OBJECT:
Via de plattegronden op Funda kun je heel goed een idee krijgen van de (huidige) indeling van het pand. Omdat het thans wordt gebruikt als evenementenlocatie moet u een beetje ‘door’ de huidige indeling kijken, maar we helpen u graag op weg:

Entree via de poort naar de achtergelegen ruimte door een steeg, waar via schuifdeuren een kleine opslagplaats is (voor kliko’s/afval); waarna de overdekte binnenplaats met wenteltrap zich presenteert. Vanuit deze binnenzaal is er toegang tot alle ruimtes op de begane grond. Dit zijn de twee bars (met ieder een spoelkeuken), de daadwerkelijke keuken en dinerzaal, en de dansvloer met dubbele toiletten (uiteraard apart). Vanuit de bar is er toegang tot de moestuin aan de zijkant.

Via de wenteltrap kom je op de overloop (ook te bereiken middels de normale trap achter in het object): een heus bordes met zicht op de binnenplaats. Vanaf dit bordes wederom toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. Hier zijn twee privévertrekken, een twee dinerzalen, toiletten en een volwaardige keuken met spoel.
Middels een zogenaamde vlizotrap is er tevens nog de mogelijkheid om naar de zolder te gaan. Hier is veel bergruimte maar tevens biedt deze kap veel uitbreidingsmogelijkheden. Je kunt met toestemming van de gemeente bijvoorbeeld veel grote dakkapellen plaatsen of misschien juist wel een groot inpandig terras? Laat je fantasie de vrije loop.

BIJZONDERHEDEN:

- Het object is thans in gebruik als evenementenlocatie
- Het zal leeg worden verkocht
- Het object zit in een BV, wij verkopen de gehele BV (incl. accountantsverklaring)
- Het is gelegen op eigen grond
- Het extra deel van de tuin wordt gehuurd
- Onesta verkoopvoorwaarden van toepassing
- Het verkochte beslaat in totaal 8 percelen grond
- Bezichtigen op afspraak mogelijk.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Kepplerstraat 59 a
Stad Den Haag
Wijk Segbroek
Ligging In woonwijk
Beschutte ligging
Open ligging
Woningtype Vrijstaand huis
Bouwjaar 1900
Woonoppervlakte 430m2
Kamers 12
Slaapkamers 0
Badkamers 0
Tuin zijtuin
Oplevering in overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Onesta Vastgoed
E-mailadres info@onesta-vastgoed.com
Telefoonnummer 070-3459522