Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
Dé site met alle klushuizen!

Omschrijving

Een 4-kamer hoekappartement met balkon op de 3e verdieping gelegen in een gerenoveerd appartementencomplex te IJsselsveld-Oost. Qua locatie ideaal nabij recreatiegebied ‘De Nedereindse Plas’, winkelcentrum, historische centrum van IJsselstein, uitvalswegen en sneltram naar Utrecht/Nieuwegein. Tevens voorzien van een inpandige berging in de onderbouw. In 1988 zijn er kunststof kozijnen geplaatst met dubbel glas. Medio 2011 is het appartementencomplex gerenoveerd met o.a. een nieuwe entree met automatische schuifdeur, bellentableau, videofoon, schilderwerk portiek en nieuwe balkons.
 
Bouwjaar 1972. Woonoppervlakte circa 97 m². Inhoud circa 285 m³.
 
Begane grond:
Gezamenlijke (afgesloten) entree met bellentableau/videofoon, automatische schuifdeur, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot een inpandige berging.
 
Appartement op 3e verdieping:
Entree/hal met meterkast, toegang tot de woonkamer, dichte woonkeuken met hoekkeuken en de wasmachineaansluiting. Het balkon is op het noordwesten gelegen. Tussenhal met separaat toilet en badkamer met douche en wastafel. Drie slaapkamers waarvan 2 voorzien van inbouwkasten.
 
Bijzonderheden:
• Het appartementencomplex is goed onderhouden, voorzien van kunststof kozijnwerk
en grotendeels gerenoveerd in 2010/2011.
• Servicekosten € 148,26 per maand (opstalverzekering, schoonmaakkosten en reserve
opbouw gezamenlijke kosten VVE).
• Voorschot verwarming circa € 87,00.
• Verwarming middels blokverwarming.
• In de keuken is een huurboiler (Eneco) aanwezig van het merk Inventum voor de warmwatervoorziening, kosten circa € 17,50 per maand. Het huurcontract dient overgenomen te worden.
• Er zijn asbesthoudende materialen in de lijmlaag aanwezig in de entree, keuken, toilet en gang. Zie ook het asbestinventarisatierapport. 
• Het betreft een voormalige-huurwoning.
 
Voorwaarden verkoop:
• de projectnotaris is ter keuze van verkoper, te weten; Blokhuis Notarissen;
• de woningen zijn circa 50 jaar oud waardoor deze niet vergelijkbaar zijn met nieuwbouwwoningen. Daarbij is het mogelijk dat er asbesthoudende materialen aanwezig zijn in-/om de woningen. Koper is hiermee bekend.
• Indien de overdrachtsbelasting voor rekening van koper komt en door koper met succes een beroep kan worden gedaan op vermindering van de heffingsgrondslag op grond van artikel 13 van de Wet op belastingen van rechtsverkeer, zal koper aan verkoper uitkeren een bedrag ter grootte van het verschil tussen enerzijds het bedrag dat aan overdrachtsbelasting verschuldigd zou zijn zonder vermindering van de heffingsgrondslag en anderzijds het werkelijk aan overdrachtsbelasting verschuldigde bedrag.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Ruimtevaartbaan 123
Stad IJSSELSTEIN
Wijk IJsselveld
Ligging Aan park
In woonwijk
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1972
Woonoppervlakte 97m2
Energielabel E
Kamers 4
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Oplevering per direct
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar IJsselstreek Makelaars - Ijsselstein
E-mailadres ijsselstein@ijsselstreek.nl
Telefoonnummer 030-6868268