Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
Dé site met alle klushuizen!

Omschrijving

Nabij AZM en Universiteit Maastricht gelegen appartement met balkon, 2 slaapkamers, privé parkeerplaats en berging gelegen in Maastricht-Randwyck aan Erasmusdomein 22C.


Niveau 0
Aan de achterzijde van het gebouw gelegen is er een privé parkeerplaats met entree naar gezamenlijke fietsenstalling en berging. Tevens toegang naar de lift.

Niveau 1
Entree met bellentableau en brievenbussen.

Niveau 3
Galerij alwaar meterkast. Entree. Hal met intercominstallatie. Deels licht betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje. Ruime woonkamer 7.55 x 3.65 met open keuken 2.65 x 2.10 voorzien van een eenvoudige witte aanbouwcombinatie in hoekopstelling. Berging alwaar cv-ketel. Totaal oppervlak van woonkamer en keuken bedraagt 33m². Vanuit woonkamer toegang naar het balkon (Zuid) aan de voorzijde.

Twee slaapkamers respectievelijk 4.40 x 2.70 en 3.80 x 2.10. Grotendeels licht betegelde badkamer met ligbad en wastafel.


Bijzonderheden
- Op mooie, rustige locatie gelegen doch op loopafstand van station Randwyck, winkels en basisschool.
- Grotendeels voorzien van isolerend glas.
- Projectnotaris is AchtenvanGent Notarissen waar de overdracht dient plaats te vinden.
- Bij deze woning wordt standaard in de koopakte een waarborgsom/bankgarantie van 10% opgenomen.
- Energielabel C.


Alle aangegeven maatvoeringen betreffen circa maten.


Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Pascal Loontjens van kantoor Maastricht (043) 350 35 35.

Nadere informatie / disclaimer
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.
- Alle plattegronden, aangegeven maatvoeringen / afmetingen / oppervlakten en inhoudsmaten zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Specifiek geven wij aan dat wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
- Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Erasmusdomein 22 C
Stad Maastricht
Wijk Randwijck
Ligging In woonwijk
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1989
Woonoppervlakte 67m2
Energielabel C
Kamers 4
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Oplevering in overleg
Balkon ja
Parkeerplaats ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Fidus Makelaardij
E-mailadres info@fidus.nu
Telefoonnummer 043 3503535