Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
Dé site met alle klushuizen!

Omschrijving

Gelegen op een prachtige vrije locatie in het buitengebied, op de grens van Oosterwolde en Elburg aan de Oosterwolde-kant, wordt te koop aangeboden dit BIJZONDERE DUBBELE WOONHUIS. Van de buitenzijde zou het gezien kunnen worden als één royaal vrijstaand woonhuis. In de praktijk zijn het echter twee aan elkaar gebouwde woningen, waarbij min of meer gesproken kan worden van een mantelzorgwoning. Zoals de woningen nu aan elkaar gebouwd zijn voldoet het niet aan een vrijstaande woning met een aangebouwde mantelzorgwoning, maar dat is wel realiseerbaar. De woningen staan op een perceel van bij elkaar 1.231 m2 groot.

Ook is het mogelijk om van het geheel 1 ruim vrijstaand woonhuis te maken, al dan niet met een inpandig kantoor of met een praktijk aan huis. In dat geval is er de mogelijkheid om op het achtererf nog een extra woonhuis te realiseren. Let wel: deze ruimte is er in het bestemmingsplan, echter dit is niet als zodanig aangevraagd bij Gemeente Oldebroek. Als een gegadigde hiervoor belangstelling heeft, dan moet dit nog concreet worden aangevraagd bij de gemeente!

De oorspronkelijke woning (Oostendorperstraatweg 37) dateert uit midden jaren vijftig. Dit betreft een eenvoudige woning met een inhoud van circa 230 m3 en een woonoppervlakte van circa 67 m2. Deze woning beschikt op de begane grond over een hal, slaapkamer, woonkamer keuken en kelder. Op de verdieping zijn er naast de overloop met vaste kast , twee mooie slaapkamers aanwezig. Het gehele woonhuis is eenvoudig van bouw en afwerking, is gedateerd en dient geheel te worden gerenoveerd.

Via een binnendeur in de keuken is er een doorgang naar de in 1982 aangebouwde woning.

Deze aangebouwde woning heeft ook een eigen entree / hal, via de oprit bereikbaar. Deze woning is aanzienlijk nieuwer, goed gebouwd in spouwmuren en redelijk goed geïsoleerd. Deze woning heeft een inhoud van circa 330 m3 en een woonoppervlakte van 97 m2. In 2000 is er nog een aangebouwde bijkeuken en werkkamer gerealiseerd.

Dit toch wat bijzondere object kent verschillende mogelijkheden en toepassingen die niet één, twee, drie overal realiseerbaar zijn. De kenmerken en mogelijkheden, in combinatie met de prachtige ligging aan de Oostendorperstraatweg en Hof ter Eekterweg en het schitterende uitzicht over de landerijen, maken dit tot een unieke kans! De verkopers zoeken dan ook een koper die dit geheel in één koop wil overnemen en er daarna iets moois en passendst van maakt naar zijn eigen inzichten en wensen. Uiteraard kunnen/mogen het ook twee kopers zijn die samen dit object kopen en die samen een zelfde verdeling of andere verdeling overeenkomen.


Voor de indeling van het object verwijzen wij graag naar de tekeningen en plattegronden in de presentatie. De foto's geven een goede indruk van de staat en afwerking van beide woningen.

In de presentatie en brochure zijn tevens de regels van het bestemmingsplan toegevoegd, welke duidelijkheid geven over de mogelijkheden en bestemmingsregels.


Mogelijkheden:
- mantelzorgwoning;
- kantoor of praktijk aan huis;
- realiseren van één extra vrijstaande woning, door van de huidige twee woningen één ruime vrijstaande woning te maken;
- het plaatsen van een mantelzorgwoning / kleine woning op het erf / in de tuin van dit object;


Bijzonderheden:
- gedeeltelijk oude woning (aan de Oostendorperstraatweg kant, bouwjaar 1955;
- gedeeltelijk een nieuwere woning van circa 1982 met een aanbouw van circa 2003
- oude gedeelte wordt verwarmd door gaskachels, warm water d.m.v. een geiser;
- nieuwe bouw wordt verwarmd d.m.v. HR CV-combiketel, warm water via CV-combiketel;
- nieuw gebouwde gedeelte goed geïsoleerd, oude gedeelte niet of nauwelijks geïsoleerd;
- 2 woonhuizen aan elkaar met in totaal 2 woonkamers, 2 keukens, 6 slaapkamers op de eerste verdieping(en), 1 slaapkamer b.g.g. en 1 werkkamer b.g.g.;
- de badkamer op de begane grond is een gezamenlijke badkamer voor beide woningen.


Bijgebouwen:
Ruime vrijstaande stenen schuur van circa 25 m2 gesitueerd direct naast/achter de woning met aangebouwde overkapping / aangebouwde veranda.
Tweede schuur achter in de tuin, eenvoudig van bouw, circa 30 m2 groot.Ben je geïnteresseerd geraakt in dit object? Bel gerust voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging. Of download een brochure voor uitgebreide informatie.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Oostendorperstraatweg 37 37A
Stad Oosterwolde Gld
Wijk Oosterwolrde
Ligging Vrij uitzicht
Landelijk gelegen
Woningtype Vrijstaand huis
Bouwjaar 1955
Woonoppervlakte 163m2
Kamers 10
Slaapkamers 7
Badkamers 1
Tuin tuin rondom
Oplevering in overleg
Parkeerplaats ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Van der Linde Makelaardij
E-mailadres info@vdlindemakelaardij.nl
Telefoonnummer 0525-686063