Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
Dé site met alle klushuizen!

Omschrijving

IN HET GEZELLIGE RIJSWIJK BOVEN DE WINKELS GELEGEN RUIM TOP- HOEKETAGE MET KAPVERDIEPING VAN CA. 89 M2 MET 3 SLAAPKAMERS (MOGELIJKHIED VOOR MEERDERE SLAAPKAMERS), EIGEN FIETSENBERGING EN ZONNIG BALKON MET WEIDS UITZICHT!

Ind.: via afgesloten portiek entree appartement op de 3e etage, hal van 2,60x2.45 met meterkast toilet. Doorgebroken woon/eetkamer van 8.77x3.88/2.56 met 2 vaste kasten en gaskachel aansluiting. Vanuit hal toegang naar voorgelegen slaapkamer van 2.54x3.22 met openslaande deuren naar frans balkon en achtergelegen slaapkamer van 3.23x2.59. Achtergelegen eenvoudige keuken met toegang naar zonnig achterbalkon (N/W) met weids uitzicht over groen. Via vaste kast in de woonkamer trap naar zolderetage. Ruime overloop met dakraam van 4.70x3.50, 2 kamers van 3.91x3.06 en 4.00x2.38. Ruime- eenvoudige badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en opstelplaats wasmachine.
Woning komt uit de verhuur en dient van binnen te worden opgeknapt.

Aanvullende informatie:

-Eigen grond;
-Bouwjaar 1955;
-Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €125,-
-Voorlopig energielabel E;
-Ouderdoms- en materialenclausule van toepassing;
-Spoedige oplevering mogelijk;
-Notariskeuze aan verkoper voorbehouden.

DOOR ZIJN FRAAIE LIGGING MET WINKELS EN OPENBAAR VERVOER OP LETTERLIJK STEENWORP AFSTAND ALSMEDE ZIJN GOEDE AFMETINGE EN HOEKLIGGING MET WEIDS UITZICHT IS DEZE WONING ABSOLUUT EEN BEZICHTIGING WAARD!

Interesse in dit huis? Schakel direct uw NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.nl.

Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Hendrik Ravesteijnplein 4
Stad Rijswijk Zh
Wijk Rembrandtkwartier
Ligging In woonwijk
In centrum
Vrij uitzicht
Open ligging
Woningtype Dubbel bovenhuis
Bouwjaar 1955
Woonoppervlakte 89m2
Kamers 7
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Van Oosterom & Verhagen Makelaars
E-mailadres info@ovmak.nl
Telefoonnummer 070-399 51 41