Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
Dé site met alle klushuizen!

Omschrijving

Ruim en licht dubbele benedenhuis gelegen in het populaire Rotterdam West. De woning dient intern gerenoveerd te worden en beschikt over een ruime achtertuin.

Het Nieuwe Westen is een bijzondere mix van wonen met grootstedelijke allure en typische volksbuurten. Het is een plek waar statige lanen, mooie singels, ruime pleinen en leuke winkelstraten elkaar afwisselen. Een van de meest populaire daarvan is de Nieuwe Binnenweg. Hier vind je tal van designwinkels, barbershops en hippe koffietentjes. Met de ontwikkeling van het Merwe-Vierhavengebied tot creatieve proeftuin, wordt West nóg meer the place to be. De wijk ligt bovendien erg gunstig. Zo ben je in slechts een paar minuten in het centrum, bij het Centraal Station ene verschillende uitvalswegen.

Onze favorieten:
Het Nieuwe Westen is in opkomst en het aantal eettentjes, barretjes en restaurants groeit met de dag. Een van de grootste aanraders is café Steijn aan het Heemraadsplein. Een nieuwe hotspot met de mooiste gevel van Rotterdam. Als je toch in de buurt bent, stap dan ook eens binnen bij ‘Rijke & De Wit’, een traditioneel bruin café, maar dan in een nieuw jasje of bezoek de moeder van de espressobars in Rotterdam: de ‘Urban Espresso Bar’. Een gewilde lunch- en ontbijtbestemming met uiteraard ook de lekkerste koffie en zelfgemaakte taart.

The Nieuwe Westen district has a unique mix of places with metropolitan allure and typical working class areas. It’s a place where majestic avenues, beautiful canals, spacious squares, working class housing and nice shopping streets alternate. One of the most popular shopping streets is the Nieuwe Binnenweg. Lots of designer shops, barber shops and trendy coffee bars can be found here. With the development of the Merwe-Vierhaven area into a creative testing ground still going on, West will become the place to be even more. Besides, the location of the district is quite favourable. For example, it’s only a few minutes from the city center, Rotterdam Central Station and various arterial roads.

Our favorits:
The Nieuwe Westen district is up-and-coming. The number of lunch rooms, bars and restaurants is growing by the day. Café Steijn at Heemraadsplein is highly recommended. It’s a new hotspot with the most beautiful façade in Rotterdam. And, being in the neighborhood you should visiti ‘Rijke & De Wit’, a traditional pub with a modern approach. Or visit the mother of all espresso bars in Rotterdam: de ‘Urban Espresso Bar’. A popular destination for breakfast and lunch, of course also with wonderful coffee and homemade cakes.

Begane grond:
- entree woning, tochtportaal, hal met wc, vaste kast en meterkast;
- ruime en lichte doorzon woonkamer bestaande uit een voor- en achterkamer;
- de achterkamer geeft middels openslaande deuren toegang tot de achtertuin;
- eenvoudige keuken met cv ketel en toegang tot de tuin;
- trap naar kelder.

Eerste verdieping:
- overloop;
- slaapkamer aan de voorzijde;
- slaapkamer aan de achterzijde;
- zijkamer aan de achterzijde;
- zijkamer aan de voorzijde;
- vernieuwde badkamer met wastafel en douche.

Zie de bijgevoegde plattegronden voor de maatvoering van dit leuke appartement!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1927;
- Woonoppervlakte: ca. 139 m² (conform NEN2580);
- Inhoud ca. 436 m³
- Energielabel C;
- Oplevering in overleg;
- VvE in oprichting, volgt z.s.m.;
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Verwarming en warm water middels cv ketel;
- Ouderdoms- en niet bewonersclausule van toepassing;
- Er is een projectnotaris van toepassing.
- Er is geen vragenlijst en lijst van zaken beschikbaar (wegens verkoop door belegger);
- Woning is gelegen op eigen grond.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Woonvisie Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Beukelsweg 85 A
Stad Rotterdam
Ligging Aan drukke weg
In woonwijk
Vrij uitzicht
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1927
Woonoppervlakte 139m2
Energielabel C
Kamers 6
Slaapkamers 4
Badkamers 0
Tuin achtertuin
Oplevering in overleg
Dakterras ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Woonvisie Makelaars
E-mailadres info@woonvisie.nl
Telefoonnummer +31 10 2180280