Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
Dé site met alle klushuizen!

Omschrijving

Let op! Wij krijgen momenteel zeer veel aanvragen op onze woningen. Graag geven wij iedereen een goede kans op een bezichtiging en vragen je daarom de bezichtigingsaanvraag via Funda/e-mail te doen. Wij zullen spoedig contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Super centraal gelegen 4 kamerappartement met heerlijk stads uitzicht. Bij binnenkomst in het keurig onderhouden appartement valt direct de hoeveelheid daglicht op, door de grote raampartijen. Daarnaast beschikt de woning over drie slaapkamers aan de achterzijde waarvan een met vaste kastenwand, een eenvoudige keuken en badkamer.

Rubroek is een wijk gelegen aan de rand van het centrum waarbij groen en woningbouw elkaar afwisselen. Deze zeer centrale plek in Rotterdam is sterk in ontwikkeling. De Markthal, Oude Haven, de Pannekoekstraat, de Hoogstraat en de Meent zijn letterlijk om de hoek te vinden. Net als kleine galeries, ateliers en hippe hotspots. Twee keer per week vindt op het levendige Binnenrotteplein de op één na grootste markt van Nederland plaats. Supermarkten en sportfaciliteiten zijn volop aanwezig. De bereikbaarheid is geweldig, met nagenoeg alle grootstedelijke voorzieningen op loopafstand. Metrostation Oostplein en station Blaak zijn vanuit de gehele wijk op loopafstand te bereiken en de Ring van Rotterdam bereik je binnen 10 minuten rijden.

Indeling
Begane grond:
- afgesloten centraal entree, trappenhuis, berging.

Tweede verdieping:
- entree woning, wc;
- eenvoudige keuken aan de voorzjde van de woning;
- woonkamer;
- drie slaapkamers;
- eenvoudige badkamer.

Zie de bijgevoegde plattegronden voor de maatvoering van dit leuke appartement!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1956;
- Woning is gelegen op eigen grond;
- Woonoppervlakte: ca. 66 m² ;
- Berging in de onderbouw ca. 4 m²;
- Inhoud ca. 232,12 m³
- Actieve VvE met maandelijkse bijdrage van ca. € 92,92;
- Voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
- Verwarming middels gaskachel en warm water middels geiser;
- Energielabel volgt;
- Oplevering per direct;
- Ouderdoms- en niet bewonersclausule van toepassing;
- transport dient plaats te vinden via projectnotaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Woonvisie Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen VBO-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Jonker Fransstraat 107 C
Stad Rotterdam
Ligging Aan drukke weg
In centrum
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1955
Woonoppervlakte 66m2
Kamers 4
Slaapkamers 3
Badkamers 0
Oplevering in overleg
Balkon ja
Dakterras ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Woonvisie Makelaars
E-mailadres info@woonvisie.nl
Telefoonnummer +31 10 2180280