Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
Dé site met alle klushuizen!

Omschrijving

Let op! Wij krijgen momenteel zeer veel aanvragen op onze woningen. Graag geven wij iedereen een goede kans op een bezichtiging en vragen je daarom de bezichtiging online aan te vragen. Wij zullen spoedig contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Ben jij op zoek naar een ruwe diamant in één van de leukste wijken van Rotterdam?
Dit appartement op de begane grond, met tuin, biedt tal van mogelijkheden voor iemand met visie en/of twee rechterhanden.

Het pand is recent voorzien van een nieuwe fundering, waarbij het gehele interieur van de begane grond is verwijderd.
De fundering en vloer zijn direct aangepast met een uitbreiding aan de achterzijde, zodat er gemakkelijk een riante vergunningsvrije uitbouw kan worden geplaatst.

Qua indeling is het goed mogelijk om een tweetal slaapkamers en een grote living te realiseren, maar een geheel open loft is uiteraard ook mogelijk.

De woning ligt in het geliefde Liskwartier, welke zich kenmerkt door lommerrijke lanen, singels en karakteristieke oude panden. Het is er rustig wonen terwijl de stedelijke voorzieningen makkelijk te bereiken zijn. Het rustige Liskwartier grenst aan het hippe Oude Noorden, met de designwinkeltjes en restaurants aan het Zwaanshals en onder de bogen van de voormalige Hofpleinlijn. Het Vroesenpark, het Kralingse bos en de Plas zijn eveneens in de buurt gelegen. Het stadscentrum, openbaar vervoer (tram, bus, trein; Centraal Station, Station Noord en de Randstad Rail) en de uitvalswegen A13, A16 en A20 zijn zeer goed bereikbaar.

Bijzonderheden:
- bouwjaar ca. 1910;
- woning gelegen op eigen grond;
- totaal oppervlakte ca. 61 m2 (met uitbouw uit te breiden tot circa 75 m2);
- bruto inhoud ca. 234 m3;
- nieuwe fundering (2021);
- voorzien van een zonnige achtertuin;
- de woning is gelegen in een gezellig en centrale wijk van Rotterdam;
- actieve VvE met bijdrage van € 50,- per maand;
- verwarming en warm water mogelijk middels een aansluiting voor CV;
- ouderdomsclausule en niet-bewonersclausule van toepassing;
- oplevering in overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Rodenrijselaan 25 D
Stad Rotterdam
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1910
Woonoppervlakte 61m2
Energielabel G
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 0
Tuin achtertuin
Oplevering per direct

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Woonvisie Makelaars
E-mailadres info@woonvisie.nl
Telefoonnummer +31 10 2180280