Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
Dé site met alle klushuizen!

Omschrijving

Let op! Wij krijgen momenteel zeer veel aanvragen op onze woningen. Graag geven wij iedereen een goede kans op een bezichtiging en vragen je daarom de bezichtigingsaanvraag via Funda/e-mail te doen. Wij zullen spoedig contact met je opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Wij bieden een heerlijk ruim en licht appartement aan in het zeer geliefde Blijdorp. De ligging van het 4 (voorheen 5) kamerappartement, op de eerste en (gedeelte van) tweede verdieping met prachtig uitzicht op de Statensingel en op loopafstand van diergaarde Blijdorp is heerlijk te noemen. Het appartement is 110 m2 en beschikt over een ruime berging in de kelder

Blijdorp
Statige singels, rustige straten en relatief veel groen. Dat is wat deze wijk zeer populair maakt en de bewoners bindt aan de wijk. Het is dan ook niet voor niks dat deze hele wijk aangemerkt wordt als beschermd stadsgezicht. Een plezierige woonwijk met alle dagelijkse voorzieningen in de nabije omgeving. Denk hierbij aan restaurants, cafés, supermarkten, diverse (basis)scholen en kinderopvang, speciaalzaken en verschillende sportfaciliteiten. Zowel het Vroesenpark als het Roel Langerakpark zijn kenmerkende ontmoetingspunten voor de Blijdorpers en wordt door de meeste ook wel gezien als hun achtertuin. Hier worden dan ook de nodige feestjes gegeven, zowel persoonlijke borrels als professioneel georganiseerde events. Op zoek naar een gezellig uitje? Aan de rand van de wijk is bekende Diergaarde Blijdorp gelegen. Middenin de wijk ligt metrostation Blijdorp (Randstad Rail) diep onder de grond. Verder zijn de uitvalswegen (A13, A16 en A20) op korte afstand te bereiken.

Indeling:

Eerste verdieping:
- entree van de woning, hal, wc, meterkast;
- ruime een lichte woonkamer met prachtig uitizht over de singel. De woonakmer is in de breedte gesitueerd en voorzien van een fraai balkon (zuiden) en vaste kasten;
- oorspronkelijke keuken;
- twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning;
- zeer eenvoudige badkamer.

Tweede verdieping:
- ruime derde slaapkamer met klein balkon.

Zie de bijgevoegde plattegronden voor de maatvoering van dit leuke appartement!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1937;
- Woning is gelegen op eigen grond;
- Woonoppervlakte: ca. 110 m² ;
- Berging in de onderbouw ca. 13 m²;
- Inhoud ca. 372 m³
- Actieve VvE met maandelijkse bijdrage van ca. € 118,41;
- Voorzien van dubbel glas;
- Er is geen werkend verwarmings- of warm water toestel aanwezig;
- Energielabel volgt zsm;
- Oplevering per direct;
- betreft een (gemeentelijk) monument alsmede een beschermd stadsgezicht;
- Transport dient plaats te vinden bji projectnotaris;
- Ouderdoms- en niet bewonersclausule van toepassing;

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Woonvisie Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen VBO-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Statensingel 167 B
Stad Rotterdam
Ligging Aan water
Aan rustige weg
In woonwijk
Vrij uitzicht
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1937
Woonoppervlakte 110m2
Kamers 4
Slaapkamers 3
Badkamers 0
Oplevering in overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Woonvisie Makelaars
E-mailadres info@woonvisie.nl
Telefoonnummer +31 10 2180280