Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
Dé site met alle klushuizen!

Omschrijving

Unieke kans om te wonen in een fraai winkelpand, gelegen in een prachtig straatje met de allure uit het begin van de 20e eeuw. Het pand is geheel casco en dient dus nog volledig te worden gerenoveerd. Het souterrain is al wel uitgegraven en voorzien van een nieuwe betonnen kelderbak tijdens het funderingsherstel in 2016.

We hebben alvast een impressie laten maken hoe de woning er uit kan zien met bijvoorbeeld een woonkeuken (met een vrije hoogte van ruim 4 meter) op de begane grond, twee slaapkamers en een badkamer in het souterrain en op de etage het zitgedeelte en de derde slaapkamer met badkamer-ensuite. Uiteraard staat het je helemaal vrij om hier je eigen ontwerp of indeling toe te passen!

De woning ligt in het geliefde Liskwartier, welke zich kenmerkt door lommerrijke lanen, singels en karakteristieke oude panden. Het is er rustig wonen terwijl de stedelijke voorzieningen makkelijk te bereiken zijn. Het rustige Liskwartier grenst aan het hippe Oude Noorden, met de designwinkeltjes en restaurants aan het Zwaanshals en onder de bogen van de voormalige Hofpleinlijn. Het Vroesenpark, het Kralingse bos en de Plas zijn eveneens in de buurt gelegen. Het stadscentrum, openbaar vervoer (tram, bus, trein; Centraal Station, Station Noord en de Randstad Rail) en de uitvalswegen A13, A16 en A20 zijn zeer goed bereikbaar.

De foto's en impressies geven al een goed beeld van dit geweldige appartement, maar dit is typisch een woning die je echt zelf moet beleven. Bel of mail meteen voor een afspraak. Wij leiden je met veel plezier rond!

Bijzonderheden:
- bouwjaar ca. 1909;
- woning gelegen op voor eeuwig afgekochte erfpachtgrond;
- volledig vernieuwde fundering;
- souterrain uitgegraven voorzien van betonnen kelderbak;
- totaal oppervlakte ca. 95 m2 (nog niet NEN 2580 uitgemeten);
- bruto inhoud ca. 300 m3;
- energielabel G;
- de woning is gelegen in een gezellig en centrale wijk van Rotterdam;
- ouderdomsclausule en niet-bewonersclausule van toepassing;
- Projectnotaris van toepassing;
- oplevering in overleg.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Willebrordusstraat 81
Stad Rotterdam
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
Vrij uitzicht
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1909
Woonoppervlakte 95m2
Energielabel G
Kamers 5
Slaapkamers 3
Badkamers 0
Oplevering per direct

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Woonvisie Makelaars
E-mailadres info@woonvisie.nl
Telefoonnummer +31 10 2180280