Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
Dé site met alle klushuizen!

Omschrijving

Dit ruime, goed onderhouden appartement is gelegen in een gewilde woonomgeving aan de rand van het centrum van Sittard. Openbaar vervoer, diverse winkels, het centrum van Sittard en het theater liggen op loopafstand. Het complex ‘de Sittadel’ is gebouwd in 2003 en beschikt o.a. over geheel hardhouten kozijnen met dubbelglas en een HR combi ketel van het merk Nefit uit 2003 (eigendom). Bij het appartement hoort een ruim balkon (4.52 x 2.73) privé-berging en een eigen, genummerde parkeerplaats. Het bedrag aan Vereniging van Eigenaren bedraagt € 151,33 per maand. De inhoud van de woning bedraagt 301 m3 en de woonoppervlakte 123 m2.

Indeling
Souterrain: afgesloten parkeergarage; toegang naar privé-berging; gemeenschappelijke fietsenstalling.
Begane grond: gezamenlijke entree met bellentableau, videofooninstallatie, brievenbussen, liftinstallatie en trappenhuis.
Appartement op eerste verdieping: entree; ruim toilet met fonteintje; royale hal met garderobehoek; woonkamer 12.41 x 4.96/2.72 met deur naar het balkon en open keuken met nette aanbouwkeuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, diepvries en oven; twee slaapkamers 4.95 x 3.50 met deur naar het balkon; 3.92 x 2.70; badkamer 2.78 x 219/1.63 met ruime douche, wastafel en 2e toilet; berging/cv-ruimte 2.10 x 1.86 met aansluiting voor de wasapparatuur.

Belangrijke informatie voor de koper.

Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring.
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Brugstraat 87
Stad Sittard
Wijk Limbrichterveld
Woningtype Appartement
Bouwjaar 2003
Woonoppervlakte 123m2
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Oplevering in overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Fidus Makelaardij
E-mailadres info@fidusmakelaardij.nl
Telefoonnummer 046 - 423 5342