Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
Dé site met alle klushuizen!

Omschrijving

Deze woning heeft een landelijke ligging en biedt veel ruimte. Er zijn 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond en 3 slaapkamers en een grote zolder-/bergruimte op de verdieping. In deze bergruimte kunnen nog 2 slaapkamers gerealiseerd worden. Op het ruime perceel van ca. 2.069 m² is een grote loods van ca. 142 m² aanwezig. Veel gebruiksmogelijkheden!

Begane grond:
Hal, toilet, meterkast, woonkamer en open keuken met eenvoudige opstelling. 2 Slaapkamers en een badkamer (gedateerd), ruime bijkeuken met wasmachine aansluiting en uitstortgootsteen. Aansluitend is de inpandig bereikbare garage bereikbaar. In de garage is de cv-ketel bjr. 2002 Ecomline HR combi geplaatst. Vanuit de woonkamer is een overkapping bereikbaar waar je lekker lang van het buitenleven kunt genieten.

1e Verdieping:
Overloop, kast, 3 slaapkamers en een grote bergruimte die eventueel tot 2 slaapkamers verbouwd kan worden.

Tuin:
Ruim bemeten perceel. De grote loods biedt veel gebruiksmogelijkheden. De loods is gedekt met asbesthoudende platen. Er is een grondwaterput. Het perceel dient nog kadastraal gesplitst te worden, hier zal verkoper voor zorgen.

Algemeen:
Bouwjaar: 1975, perceeloppervlakte: ca. 2.069 m², woonoppervlakte: ca. 173 m², inhoud: ca. 753 m³. Deze woning behoeft over de gehele linie onderhoud/modernisering. Deels rolluiken. Deels enkel glas (verdieping). Woning is niet aangesloten op riolering er zijn 2 putten aanwezig. De vaatwasser, kookplaat en poort (tuin) blijven niet achter.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Sevenumseweg 11
Stad Venlo
Ligging Open ligging
Landelijk gelegen
Woningtype Vrijstaand huis
Bouwjaar 1975
Woonoppervlakte 173m2
Kamers 7
Slaapkamers 5
Badkamers 1
Tuin tuin rondom
Oplevering in overleg
Garage ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Hauzer & Partners Makelaardij
E-mailadres makelaardij@hauzerenpartners.com
Telefoonnummer