Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
Dé site met alle klushuizen!

Omschrijving

Omschrijving

Heb jij altijd al willen wonen in een bijzonder pand? Dan is Het Poortgebouw op De Buitenplaats van Ruytenburch echt wat voor jou! 

Deze karakteristieke woning aan de Hoflaan is direct gelegen naast de voormalige Brandweerkazerne. Het is bijzonder riant en heeft grote potentie om echt jouw droomhuis te worden. Je kan er wonen, maar een combinatie van wonen & werken is ook zeker mogelijk. Eén ding: je moet wel van een uitdaging houden aangezien er flink wat moet gebeuren. 

Op de projectwebsite www.woneninhetpoortgebouw.nl vind je meer informatie over Het Poortgebouw, de minimale koopsom van € 279.000,- k.k. en verdere verkoopprocedure. Wij zijn heel enthousiast na het bestuderen van de verdere informatie en een bezoek aan Het Poortgebouw. Jij vast ook! 

Wonen tussen stadsparken en water

Omgeven door historische stadsparken en op steenworp afstand van de binnenstad van Vlaardingen. Voor wie rondloopt met een woondroom is Het Poortgebouw met recht een buitenkans te noemen. Het aangrenzende Oranjepark, ’t Hof en monumentale panden bepalen de sfeer: vol karakter, allure en rust. 

Park ’t Hof en het Oranjepark vormen een groene oase in het centrum van de stad. Park ’t Hof valt op door zijn romantische en historische karakter. Het Oranjepark heeft strak vormgegeven gebogen waterpartijen, slingerende verharde paden en ruime gazons. En dat op steenworp afstand. 

Winkels, horeca en culturele voorzieningen op wandelafstand

Het Poortgebouw ligt op enkele minuten wandelen van het stadshart met haar winkels, horeca en culturele voorzieningen. Daarnaast is de bereikbaarheid uitstekend, vlakbij de uitvalswegen van Vlaardingen en opstappunten voor openbaar vervoer. 

Het aanbod van restaurants is ruim in Vlaardingen. Langs de historische havens van het centrum zijn er vele lunchrooms, eetcafés, brasseries en luxe restaurants te vinden. In de zomer vult de stad zich met terrassen, waar je kunt genieten van de stad, iets lekkers en de gezellige sfeer. 

Het centrum van Vlaardingen

In het stadshart van Vlaardingen is het eigentijds winkelen in een historische omgeving. Kleine en grote winkels, van dagelijkse boodschappen tot speciale cadeaus. De Hoogstraat in het centrum is de oudste winkelstraat van de stad en loopt van kerk tot kerk. In deze straat zijn ambachtelijke en aparte winkeltjes te vinden. Op en rondom het Veerplein en Liesveld zit je goed voor een dagje winkelen. 

Entree van de woonwijk

Het Poortgebouw markeert de entree naar de reeds gerealiseerde woonwijk: De Buitenplaats van Ruytenburch. 

Wij staan voor je klaar

Wij willen je graag voorzien van de juiste informatie en een goed advies. Zo kun je jouw woondroom waarmaken. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@woneninhetpoortgebouw.nl

Wij kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn. Via de veel gestelde vragen lijst op de website hebben wij al getracht een aantal mogelijke vragen te beantwoorden. 

Gedurende de termijn van inschrijving updaten wij een keer per twee weken de veel gestelde vragen lijst en kun je deze downloaden van de website. Op deze manier worden niet enkel jouw vragen, maar ook die van andere geïnteresseerden door ons beantwoord: info@woneninhetpoortgebouw.nl

Bieden vanaf: € 279.000,- k.k. 

Je mogelijke plan qua bestemming voor Het Poortgebouw bespreken wij in week 17 met de gemeente Vlaardingen, die eigenaar is van het pand. De gemeente behoudt zich het recht van gunning voor. De doelstelling is om dit zo spoedig mogelijk na genoemde week naar alle geïnteresseerden die een bieding hebben uitgebracht kenbaar te maken.  Je kunt het plan en bieding indienen via info@woneninhetpoortgebouw.nl

Overige
Een daadwerkelijke koopovereenkomst komt pas tot stand nadat beide partijen de schriftelijke overeenkomst hebben ondertekend
Toelichtingsclausule Meetinstructie
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Let op: het betreft hier een object met verschillende gebruiksdoeleinden waardoor de gebruiksoppervlakte afhankelijk is van het uiteindelijk gebruik en bijbehorende benodigde vergunningen.

Nadrukkelijk zij vermeld, dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of een offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

www.woneninhetpoortgebouw.nl/het-poortgebouw/

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Hoflaan 3
Stad Vlaardingen
Wijk Hofbuurt
Ligging In woonwijk
Open ligging
Woningtype Vrijstaand huis
Bouwjaar 1951
Woonoppervlakte 280m2
Kamers 10
Slaapkamers 9
Badkamers 1
Tuin Ja
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar De Witte Garantiemakelaar
E-mailadres dewitte@garantiemakelaar.nl
Telefoonnummer 010 - 434 38 44