Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
Dé site met alle klushuizen!

Omschrijving

Omschrijving


JACOB VAN LENNEPSTRAAT 22-L TE VOORBURG

Graag bieden wij u de gelegenheid om te investeren in een multifunctionele ruimte gelegen aan de Jacob van Lennepstraat 22-L te Voorburg. In deze informatiebrochure vindt u de kerngegevens van het object en het verkoopproces. Indien u naar aanleiding hiervan vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Onesta Vastgoed.Het appartementsrechtDe multifunctionele ruimte is in het verleden op veel verschillende wijze ingevuld. Het vigerende bestemmingsplan geeft als functie aan Wonen. In de splitsingsakte van 2005 wordt het appartementsrecht aangeduid als een multifunctionele ruimte. In de vergadering van 20 juni 2017 heeft de VVE kennis genomen van het feit dat de ruimte gebruikt zal worden als woonruimte. Er is een plan beschikbaar met tekening voor het maken van muren en het tot stand brengen van een leuke woning. De vergunning voor het omzetten naar woning is reeds verleend door de gemeente Leidschendam-Voorburg.Ligging en bereikbaarheidDe Jacob van Lennepstraat 22-L is gelegen in een rustige woonomgeving in Voorburg. De ruimte ligt op loopafstand van het Station Laan van NOI en het winkelcentrum Julianabaan. Het appartement ligt tevens gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A4 en A12. Met de fiets is het centrum van Den Haag eenvoudig bereikbaar.

Het object is op dit moment niet verhuurd. De eigenaar heeft het object niet bewoond.

Verkoopprocedure


Er is sprake van een vanaf-prijs van EUR 90.000 k.k.Gegadigden worden uitgenodigd om uiterlijk op 17 januari om 12:00 uur een bieding uit te brengen. Ieder bod van een gegadigde dient schriftelijk te worden gedaan. Het doen van een bod geschiedt per aangetekende post, per e-mail, per koerier of door persoonlijke afgifte aan de receptie van Onesta Vastgoed. Wij hebben een voorkeur dat een gegadigde haar bieding per e-mail stuurt aan info@onesta-vastgoed.com met als onderwerp “Bieding Jacob van Lennepstraat 22-L”.Een bod dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

- vermelding van de naam en de adresgegevens van de natuurlijke of rechtspersoon, die het bod uitbrengt;
- vermelding van het bod in hele euro’s, op basis van kosten koper, derhalve onder meer exclusief overdrachtsbelasting;
- een nauwkeurige opgave van de voorbehouden en/of voorwaarden, waaronder het bod wordt gedaan, waaronder - indien van toepassing – de einddatum van een eventueel financieringsvoorbehoud;
- indien het bod wordt uitgebracht door een natuurlijk persoon, ondertekening door deze natuurlijke persoon;
- indien het bod wordt uitgebracht door een rechtspersoon, ondertekening door een bestuurder of de bestuurders, die blijkens opgave van de Kamer van Koophandel bevoegd is/zijn de betreffende rechtspersoon rechtsgeldig te vertegenwoordigen;
- de wijze waarop gegadigde voornemens is de koop te financieren.


Het al dan niet accepteren van een bod (ongeacht of het betreffende bod voldoet aan het in dit document gestelde) is geheel een aangelegenheid van verkoper. Aan het uitbrengen van een bod kunnen door een gegadigde geen rechten worden ontleend jegens verkoper, waaronder uitdrukkelijk is te verstaan het voeren van enige onderhandeling door een gegadigde met verkoper.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Jacob van Lennepstraat 22 L
Stad Voorburg
Wijk Voorburg
Ligging In woonwijk
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1952
Woonoppervlakte 65m2
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 0
Oplevering in overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Onesta Vastgoed
E-mailadres info@onesta-vastgoed.com
Telefoonnummer 070-3459522