Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
Dé site met alle klushuizen!

Omschrijving

Op de 3e verdieping bieden wij u dit hoekappartement aan. Dit fijne appartement heeft twee slaapkamers en een ruime loggia. In de onderbouw is een berging aanwezig. Het is mogelijk om een parkeerplaats bij het appartement te kopen. 

Ligging van het complex is nabij een buurtwinkelcentrum en op fietsafstand van Science park Utrecht. Onderaan het complex is een opstapplek voor openbaar vervoer. U woont hier op korte afstand van uitvalswegen naar de snelweg. 

Begane grond: 
Entree. Royale hal met bellentableau. Toegang tot trappenhuizen en liften. 

Appartement: 
Entree. Ruime hal met toegang naar inpandige berging met meterkast en separaat toilet. De woonkamer is 26 vierkante meter groot en is fijn licht. Er zijn twee slaapkamers aanwezig alsmede een serre en een loggia. In de serre is een fijn dubbel schuifraam aanwezig. De badkamer is tussen de twee slaapkamers in gelegen en voorzien van ligbad met douche en wastafel. De keuken geeft toegang tot de loggia en is voorzien van een keuken in rechte opstelling. 

Bijzonderheden: 
- Complex is op eigen grond gelegen. U betaalt dus geen erfpacht! 
- Actieve Vereniging van Eigenaren. In het gebouw is een eigen huismeester aanwezig. De bijdrage aan de VVE is maandelijks € 193,27. De stukken van VVE verstrekken wij graag aan u. Tevens wordt er een voorschot stookkosten berekend van € 99,22. 
- Verwarming middels blokverwarming. Hiervoor wordt maandelijks een voorschot betaald. Op de radiatoren zijn metertjes geplaatst waar het werkelijke gebruik wordt berekend. 
- Het is mogelijk om een parkeerplaats te huren vanaf € 45,- per maand. Een parkeerplaats is te koop vanaf € 7500,-. 
- Dit appartement is een voormalig huurwoning. Hierdoor zijn er een aantal clausules van toepassing. Graag legt onze makelaar deze aan u uit.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Laan van Vollenhove 164
Stad Zeist
Wijk Vollenhove
Ligging In woonwijk
Vrij uitzicht
In bosrijke omgeving
Woningtype Appartement
Bouwjaar 1976
Woonoppervlakte 107m2
Energielabel E
Kamers 4
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Oplevering In overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Molenbeek Makelaars Zeist
E-mailadres zeist@holenmolenbeek.nl
Telefoonnummer 030 69 202 04