Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
Dé site met alle klushuizen!

Voor particulieren

Op klaaromteklussen.nl vindt je talloze kluswoningen, welke je naar eigen wens kunt (laten) verbouwen. De woningen die je hier terug kunt vinden zijn in slechte staat, gedateerd of worden casco opgeleverd. Dus ben jij handig of ken je iemand die handig is, dan kan zo’n kluswoning een uitkomst zijn.

Dagelijks plaatsen wij voor makelaars woningen door. Wij zijn zelf geen makelaar maar wél brengen we je in contact met de verkopende makelaar. Dit doen we geheel vrijblijvend.

Vul hier jouw woonwensen in en wij houden je op de hoogte! Zit jouw kluswoning of nieuwbouwwoning er vandaag niet bij, dan misschien morgen wel! Like ons op Facebook, daar delen we regelmatig woningen.

Voor makelaars en ontwikkelaars

Heeft jouw kantoor kluswoningen? Klaaromteklussen.nl is dé site voor kluswoningen en casco opgeleverde nieuwbouwwoningen.

Ontdek de voordelen van onze diensten!

Voordelen:

  • Wij plaatsen uitsluitend aanbod van professionele verkopers door.
  • Je blijft zelf contactpersoon. De contactgegevens staan vermeld bij de woning.
  • Zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.
  • Extra exposure via onze website én onze social media kanalen.
  • Op Facebook plaatsen wij regelmatig woningen door.
  • Samenwerking met Realworks en Goes&Roos. Een koppeling laten wij gratis activeren. Zo is het aanbod altijd up-to-date.

Team

Wij zijn een jong bureau, gestart vanuit een passie voor het vastgoed. Ons team is sociaal en gedreven. Dit is terug te vinden in ons werk, in onze partners en in onze projecten.

Graag helpen wij jou dan ook aan jouw droomhuis! Dat vinden wij natuurlijk het allerleukste om te doen!