Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
The site for properties that needs to be renovated!

Description

Hélène TERRA Makelaardij biedt aan: Sprinkstraat 53 Margraten

Aan de mooie Sprinkstraat, recht tegenover een plantsoen, staat deze degelijk gebouwde vrijstaande woning met een garage, berging/hobbyruimte en een aanbouw aan de achterzijde. Het perceel van 463 m² biedt ruimte aan een oprit voor meerdere auto’s en een mooi aangelegde tuin met meerdere terrassen. Boven zijn vier slaapkamers, de badkamer, twee zolderkamers met dakkapel en twee bergingen. Hiermee is dit een perfect huis voor een gezin en om vanuit huis te werken.
Het Burgemeester Ronckersplein is, net als het Amerikaplein en de bushalte, op loopafstand. Margraten heeft een uitstekend voorzieningenniveau waaronder een supermarkt, slager, bakker, groentewinkel, kinderopvang, een peuterspeelzaal en een basisschool. Met de bus en auto zijn Maastricht, Gulpen, Heerlen en Valkenburg goed bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
De bordestrap, travertinvloer en originele voordeur geven de hal een mooie uitstraling. Aan de linkerzijde is de toiletruimte met fonteintje en achter een van de paneeldeuren is een trap naar de wijn/provisiekelder (9.5 m²). In de hal en toiletruimte zijn de glas-in-loodramen behouden, gezet in hardhouten kozijnen.
Vanuit de hal zijn de woonkamer en keuken te bereiken. In de keuken (9 m²) staat een wandopstelling met een gaskookplaat, afzuigkap en oven. In de aansluitende bijkeuken (8.7 m²) is ruimte voor de wasmachine, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Het is mogelijk om de bestaande keuken en bijkeuken samen te voegen tot een grote leefkeuken.
De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en heeft een oppervlakte van circa 40 m². Er ligt, net als in de hal en keuken, travertin op de vloer en grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Aan de voorzijde is de zitkamer met een erker en open haard. Het eetgedeelte staat in verbinding met de uitbouw, van waaruit de achtertuin te bereiken is.
In de bijkeuken/wasruimte is een deur naar de garage (15.2 m²), die in verbinding staat met een berging (16.5 m²). Zo kan de garage worden gebruikt voor de auto en fietsen, terwijl de berging perfect is als hobbyruimte en het tuingereedschap.

Eerste verdieping:
Via de mooie bordestrap is de eerste verdieping te bereiken. Hier zijn maar liefst vier slaapkamers en de badkamer. Het is mogelijk om de badkamer te verplaatsen naar een van de slaapkamers, waardoor een grote inloopdouche en een bad mogelijk zijn.
De huidige badkamer (3.7 m²) is ingedeeld met een douche, toilet en wastafelmeubel. Een van de slaapkamers aan de voorzijde heeft openslaande deuren naar het balkon boven de erker. De grote slaapkamer aan de achterzijde is ingericht als hoofdslaapkamer met mooi uitzicht naar de tuin. Als werkkamer, kinderkamer of ruime badkamer zijn de twee overige kamers heel geschikt.

Tweede verdieping:
In een van de slaapkamers is een vaste trap naar de tweede verdieping. Wat vroeger een grote zolderruimte was, is met lichte scheidingswanden ingedeeld met twee zolderkamers van 5.5 en 4.5 m² en twee zolderbergingen. Met een herindeling is het mogelijk om hier een grote (slaap)kamer te realiseren.

Exterieur:
Deze ruime, vrijstaande woning staat op een mooi perceel van 463 m². Op de oprit is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en aan de rechterzijde is een brede zijtuin met dubbele poort. In de tuin zie je een mooi gazon, twee terrassen, groenblijvende hagen en gevarieerde beplanting. In deze tuin kun je gedurende de hele dag in de zon zitten.

Bijzonderheden:
- Het dak is van binnenuit geïsoleerd;
- Hardhouten kozijnen met dubbel glas op de begane grond en enkel glas op de verdiepingen;
- Verwarming en warm water via een HR-ketel (Nefit, 2015, eigendom);
- 4 slaapkamers op de eerste verdieping en 2 zolderkamers op de tweede verdieping;
- Uitbouw aan de achterzijde;
- Garage, ruime berging/hobbyruimte en een oprit voor twee auto’s.
- Energielabel F

Contact us

Properties

Street Sprinkstraat 53
City Margraten
Property type Residence
Year of construction 1960
Surface area 139m2
Energy label F
Rooms 10
Bedrooms 4
Bathrooms 1
Garden achtertuin
Completion in overleg
woning.garage yes

Map

Contact us

Leave your details here and the real estate agent of the property shall contact you as soon as possible.

Contact details

Would you like more information about this house, or do you want to plan a viewing? Click on the button below and you will find the contact details of the real estate agent.

Real estate agent Hélène TERRA makelaardij
Email info@heleneterra.nl
Phonenumber 06-41225684