Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
The site for properties that needs to be renovated!

Description

Royaal DRIELAAGS BOVENHUIS, voorheen bestaande uit een tweetal woningen, gelegen in een rustig en vriendelijk straatje van Rotterdam Bergpolder. Deze sfeervolle jaren '30 woning is gelegen op de eerste-, tweede- en derde etage en is dankzij de grootte multifunctioneel bruikbaar.

Blijdorp/Bergpolder is natuurlijk vooral bekend van de gelijknamige en tevens grootste dierentuin van Europa. Maar dit mooie, rustieke stadsdeel heeft meer in huis. Prachtige karakteristieke jaren ’30 woningen, statige singels en rustige straten bijvoorbeeld. Met alle voorzieningen binnen handbereik, midden in het groen en sinds 2016 aangewezen als beschermd stadsgezicht. Een wandeling door de wijk is dan ook een happening op zich. Evenals een bezoek aan het bruisende Roel Langerakpark of het idyllische Vroesenpark met zijn gezellige Vroesenpaviljoen inclusief dito terras.

Onze favorieten:
Blijdorp/Bergpolder is overigens alles behalve saai. Scoor de lekkerste sapjes en shakes van Rotterdam bij juicebar ‘Sajoer’. Vind de leukste spullen voor in je nieuwe huis bij meubelwinkel annex lunchroom ‘Alles in Wonderland’ of snuffel uren rond bij vintage- en cadeauwinkel ‘Pleur’. Trek baantjes, maak bommetjes en ga eindeloos van de glijbaan in het pracht gerenoveerde zwembad ‘Van Maanenbad’. Start je dag met een lekkere kop koffie bij ‘Caffé Boon’ of loop later op de dag eens langs het gezellige lokale café ‘Leuk’ op de Statenweg. Fijnproevers zetten ten slotte hun smaakpapillen op scherp bij bistronomie ‘Le Nord’ en restaurant & wijnbar ‘L’Quest. Beide getuigend van goede smaak.

INDELING
Begane grond:
Eigen entree, hal, trap naar 1e etage

Eerste verdieping:
Overloop, toegang tot woonkamer aan voorzijde, hal met toegang tot badkamer, eerste slaapkamer en keuken aan de achterzijde met een deur naar het balkon.

Tweede verdieping:
Overloop, woonkamer voorzijde, slaapkamer achterzijde met openslaande deuren naar het balkon, badkamer met douche en toilet, afgesloten keuken.

Derde verdieping:
Overloop, slaapkamer voorzijde, slaapkamer achterzijde, slaap- annex werkkamer met dakvenster en een bergruimte.

Voor de maatvoering verwijzen wij naar de uitgebreide plattegronden.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar 1933;
- Woonoppervlakte: ca. 149 m² (conform NEN2580);
- Inhoud ca. 500 m³
- Energielabel D;
- Oplevering in overleg;
- VvE in oprichting met maandelijkse bijdrage van ca. € 25,-;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Het appartement is aangewezen als beschermd stadsgezicht;
- Woning is gelegen op eigen grond.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Contact us

Properties

Street Borgesiusstraat 15 B
City Rotterdam
Property type Apartment
Year of construction 1933
Surface area 149m2
Energy label D
Rooms 8
Bedrooms 5
Bathrooms 2
Completion in overleg
woning.balkon yes

Map

Contact us

Leave your details here and the real estate agent of the property shall contact you as soon as possible.

Contact details

Would you like more information about this house, or do you want to plan a viewing? Click on the button below and you will find the contact details of the real estate agent.

Real estate agent Woonvisie Makelaars
Email info@woonvisie.nl
Phonenumber +31 10 2180280