Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
The site for properties that needs to be renovated!

Description

Uniek 4 (voormalig 5 kamer) appartement van maar liefst 84 m2 op de tweede verdieping. Dankzij de ligging in de knik van de straat is de woning is een slag groter dan de gemiddelde appartementen in de omgeving. De combinatie van de royale binnenruimte, de ligging en de prijsklasse maakt deze woning uitstekend geschikt voor iemand die graag zelf de vormgeving naar eigen smaak wil aanpassen!

De populaire jaren ’30 buurt Blijdorp is zeer centraal gelegen en staat garant voor plezierig wonen. Hier wonen betekent groen en rust om je heen gecombineerd met alle dagelijkse voorzieningen in de nabije omgeving. Denk hierbij aan supermarkten, speciaalzaken, restaurants, cafés, scholen en sportfaciliteiten. In de buurt bevindt zich het bekende Vroesenpark, de (tweede) favoriete achtertuin van menig Rotterdammer. Zodra de zon schijnt, verandert dit stadspark in een ‘hangout spot’ en heerst er een erg gezellige vibe. Plus: barbecueën mag gewoon én er vinden regelmatig leuke (food)events plaats. Sportievelingen kunnen zich uitleven in het Roel Langerakpark op de vrij toegankelijke atletiekbaan of discgolf court. Of ontdek de wandelpromenade richting de dierentuin waarbij je tegelijkertijd kunt genieten van een gezellig dagje uit in Diergaarde Blijdorp. Het naastgelegen Oude Noorden en de Provenierswijk zijn ook zeker een bezoekje waard. Hier vind je tevens veel op het gebied van food, fashion & design. Aan gezelligheid geen gebrek! Daarnaast bereik je binnen no time het bruisende stadscentrum (10 minuten fietsen), openbaar vervoer (o.a. Centraal Station en metrostation Blijdorp zeer dichtbij) en de uitvalswegen (A13 en A20). Ideaal!

Indeling
Begane grond:
Afgesloten portiek met bellentableau, brievenbussen en trappenhuis.

Eerste verdieping:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken, inclusief badkamer en separaat toilet. Doorgebroken woonkamer aan de voorzijde, eerste slaapkamer aan de voorzijde, tweetal slaapkamers achterzijde, afgesloten keukenruimte. Balkon achterzijde (Zuid) bereikbaar middels slaapkamer en keuken.

Berging:
Bij de woning hoort een berging van ca. 16 m2 gelegen in de onderbouw.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1946
• Woonoppervlakte circa 84 m2
• Inhoud circa 278 m3
• Berging in kelder circa 16 m2
• Eigen grond
• Verwarming en warm water middels cv-ketel
• Deels voorzien van dubbele beglazing
• Energielabel C
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage circa € 138,38 per maand
• Beschermd stadsgezicht
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule en niet-bewonersclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca,
goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Projectnotaris van toepassing
• Oplevering per direct

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Contact us

Properties

Street Stadhoudersweg 54 C
City Rotterdam
Property type Apartment
Year of construction 1946
Surface area 84m2
Energy label C
Rooms 4
Bedrooms 3
Bathrooms 0
Completion per direct

Map

Contact us

Leave your details here and the real estate agent of the property shall contact you as soon as possible.

Contact details

Would you like more information about this house, or do you want to plan a viewing? Click on the button below and you will find the contact details of the real estate agent.

Real estate agent Woonvisie Makelaars
Email info@woonvisie.nl
Phonenumber +31 10 2180280