Klaaromteklussen.nl Klaaromteklussen.nl
The site for properties that needs to be renovated!

Description

Heb jij twee rechter handen? Ben je niet bang om je handen vies te maken? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit starters appartement is op zoek naar een nieuwe eigenaar die hier met liefde en zorg zijn/haar nieuwe paleisje van wil maken. Het appartement beschikt over een praktische indeling en fijne buitenruimte op het zuidoosten! Met een beetje fantasie kan dit appartement helemaal naar jouw hand gezet worden! Kom snel een kijkje nemen en bespreek de mogelijkheden van verbouwing met een van onze makelaars!

Locatie:
De Waterloostraat is zeer centraal gelegen, nabij winkels en supermarkten aan de gezellige Lusthoflaan, gezellige eetgelegenheden om de hoek of de Oudedijk en voor de sportievelingen natuurlijk het prachtige Kralingse Bos. Je bevindt je hier ook op loopafstand van de prachte Trompenburg Tuinen. Een prachtige botanische tuin voor de echte rustzoekers en groenliefhebbers. Een zeer bijzondere tuin met een rijke historie. Vanwege de centrale ligging van deze woning, kun je hier optimaal genieten van alles dat Kralingen jou te bieden heeft. Met het OV (tram stopt op de Oudedijk of Oostzeedijk en metrohalte Voorschoterlaan) ben je zo in hartje Rotterdam Centrum!

Indeling:
Verzorgd afgesloten portiek met toegang tot de kelder, waar zich de berging van dit appartement bevindt.

Op de derde verdieping bevindt zich de voordeur tot het appartement. Vanuit de hal zijn alle ruimtes bereikbaar. Allereerst bevinden zich aan de linkerzijde het toilet en de badkamer.

Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de woonkamer met grote raampartijen, waardoor je mooi zicht hebt op de straat. In de woonkamer bevindt zich de gashaard. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon aan de straatzijde, gelegen op het zuidoosten. Tot halverwege/einde middag heb je hier de zon op staan en kun je hier gaan genieten!
Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de separate keuken met origineel keukenblok en toegang tot het tweede balkonntje. Verder tref je aan de achterzijd een ruim bemeten slaapkamer en tweede kleine slaapkamer. Eventueel zou je een woonkeuken kunnen creëren, door de kleine slaapkamer bij de keuken te betrekken.

Met modernisering van dit appartement zul je overgaan tot het plaatsen van een CV-ketel, wat direct zal zorgen voor een verbetering van het energielabel.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1952
- Oppervlakte ca. 50 m2
- De woning dient intern gemoderniseerd te worden
- Voorzien van dubbele beglazing en houten kozijnen
- Riant balkon op het zuidoosten
- Verwarming middels gashaard, warm water via geiser
- VvE is actief. De maandelijkse bijdrage is € 110,-
- Ouderdomsclausule en asbestclausule van toepassing
- Niet-feitelijk-bewoond clausule van toepassing
- Projectnotaris van toepassing. Meijer notariaat in Amsterdam. De gegevens zijn in te zien via het move account dat u krijgt van ons bij interesse
- Oplevering per direct

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Voorberg NVM makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel je eigen NVM aankoopmakelaar in.

Contact us

Properties

Street Waterloostraat 39 -D
City Rotterdam
Quarter Kralingen Oost
Area Residental area
Alongside quiet road
Property type Apartment
Year of construction 1952
Surface area 50m2
Rooms 3
Bedrooms 2
Bathrooms 1
Completion In overleg
woning.balkon yes

Map

Contact us

Leave your details here and the real estate agent of the property shall contact you as soon as possible.

Contact details

Would you like more information about this house, or do you want to plan a viewing? Click on the button below and you will find the contact details of the real estate agent.

Real estate agent Voorberg NVM Makelaars
Email rotterdam@voorberg.nl
Phonenumber 010-2650040